Välkommen till vår nya blogg!

Zizzi är ett feminint och inspirerande plus size-märke med självförtroende och attityd. Våra speciella kännetecken är vår stora passion för våra kunder och deras behov. Vi på Zizzi Sverige vill ge dig ännu mer mode och inspiration i vardagen. Därför har vi skapat den här bloggen för att ge dig just det. Med oss på tåget har vi den norska plus size bloggaren Helene Drage. Hon driver www.helenedrage.no, en av Norges största plus size och livsstilbloggar. Helene är också butikschef på Zizzi Nordby i Strømstad, och därmed del av Team Zizzi Sweden! På denna bloggen vill vi uppnå följande:

♥ Lära känna alla svenska Zizzi-butikerna! Var finns de, hur ser de ut och vem arbetar där?

♥ Hålla dig uppdaterad med nya trender och ge tips på hur du styler dem.

♥ Visa dig trendiga outfits och hur du anpassar dem för just din kroppstyp.

♥ Visa dig alla de nya, trendiga och snygga plaggen vi får in till butiken (kanske till och med några dagar innan de anländer)

♥ Information om evenemang, kundkvällar och tävlingar.

♥ Kundrapporter, lära känna de anställda bättre, bakom kulisserna och mycket mer.
.

Vi kommer naturligtvis också vilja att höra från dig som läsare. Vad vill du att vi ska skriva om? Vi är öppna för förslag. Vårt mål är att fler och fler människor ska känna till Zizzi Sweden och förstå vilken underbar butik vi faktiskt är. Vi har trendiga och snygga kläder i storlek 42-56 med bra passform. Vi vågar också säga att vi har en otroligt skicklig och engagerad personal som alltid jobbar hårt med att vara pålästa om det senaste modet och alltid redo att hjälpa dig. Om du har några frågor, vänligen sänd oss ett mail och vi kommer att svara så snart som möjligt.

TEAM ZIZZI SWEDEN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *