Välkommen til Zizzi Birsta

Vi på Zizzi Birsta välkomnar er till Zizzis nordligaste butik i Sverige; Sundsvall.

Vår butik ligger i köpcentrumet Birsta City och butiken öppnade i November 2007. Vi som jobbar i butiken är ett glatt team som alla har ett stort intresse för mode och där vi alla är väldigt måna om att ge god service och att skapa långsiktiga kundrelationer med våra fantastiska kunder. När du besöker vår butik möts du av någon i teamet som består av Malin (butikschef) och Maria EE, Monica, Lina, Maria B och Inger. Vår största ambition är att Du ska bli bemött på ett varmt och välkomnande sätt och bli så nöjd som möjligt med ditt köp hos oss. Vilken tillställning du än du ska köpa nya kläder för, fest, vardag, jobbet, så har vi plaggen för alla tillfällen!

För oss är det av största vikt att Du som kund får den bästa servicen och de bästa styling-tipsen & råden från oss för att vi tillsammans ska ta fram dina bästa sidor. Vi lägger derfor stor fokus på att guida våra kunder på personlig nivå och att jobba med styling utifrån just Dina behov, vilken stil och kroppstyp du har, så att Du ska hitta den perfekta outfiten just för Dig.
För att uppnå detta jobbar vi dagligen med att vara uppdaterade med det senaste modet, skapa en inspirerade butik med massa snygga, fashionabla och moderna styles, allt för att Du som kund ska få en trevlig vistelse när Du besöker oss. Varmt välkomna till oss i Norrland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *