Möt våra butikschefer!

Är du redo för en ny vecka? På Zizzi är vi klara med Black Weekend och vi ser fram emot förberedelserna inför julen och våra kommande event. Vi har mycket bra planer för dig i december, så följ oss bara. Redan nu kan du hitta läckra pyjamaser i affären och naturligtvis en hel del nyheter. Idag möter du nästan alla våra duktiga butikschefer. Vi är 10 butiker i Sverige som du kanske vet, och vi träffas regelbundet för att dela med oss av erfarenheter, diskutera strategier och bygga ett bra team. Lagarbete är viktigt för oss på Zizzi, och vi delar erfarenheter med varandra så att vi alla kan bli bättre. Alla våra butikschefer har sina styrkor och saker som de är extra bra på. Vissa har varit med oss i över 10 år medan andra är ganska nya. Vi anser att det är en stor fördel och ger oss en mångsidig syn på saker. Vi jobbar tillsammans för att bli ännu bättre, medan varje affärsinnehavare driver sin egen butik för sina mål och visioner.

Jenny, vår regional chef, har alltid ha översikten.

Linda, vår BC på Zizzi Väla

Flotta Therese är assistent BC vid Zizzi Trollhättan

Marie er vår BC på Zizzi Torp

På Zizzi Nordby vid gränsen till Norge hittar du BC Helene

Kina er vår BC på Zizzi Erikslund

På Zizzi Burlöv träffar du vårt BC Rebecca

Härlig Sarah, du träffar Zizzi Frölunda

Maria är vår assistent BC på Zizzi Birsta

Team Zizzi Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *