Friday inspiration – Från dag til natt

Finally Friday! Finns det mer än oss redo för helgen? För många av oss är det borta varje dag, och ofta går du direkt från arbete till andra saker. Oavsett om det är julbord, vin med vänner eller familjeaktiviteter. Idag visar tjejerna på Zizzi Burlöv dig ett enkelt vardags look som du enkelt kan göra till en cool kvälls look med några enkla grepp. Trikset bak en vellykket dag til kveld look tror vi er en god base hvor du kun trenger å legge til noen små detaljer for å få den perfekte stilen.

Outfit: Amy Jeans 699,- // Long shirt 299,- // Knit Sweater 449,-

Marie har snygga slanka jeans, en genomskinlig långblus med tryck och en härlig långvarig tröja. Dra dina ärmar och dra på kragen på utsidan av tröjan för ett avslappnat men coolt uttryck. Fulflør utseendet med ett par coola stövlar

Outfit: Amy Jeans 699,- // Long shirt 299,-// Leather jacket 499,- // Poncho 299.-

När vi byter till kvällslooken, tar vi av tröjan och ersätter den med en cool läderjacka. Med ett poncho med hals över skapar vi rörelse i outfitet och vi blandar olika material. Detta ger en cool stil som också utsmyckas nog för en resa ut. Samtidigt håller du också varm även om vi är i december. Avsluta utseendet med ett par svala stövlar och lite mörkare smink, eller röda röda läppar.

Team Zizzi Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *