Curvy Hacks

 

Hej! Har du haft en fin helg? Här i Zizzi-butikerna har vi haft en hektisk måndag med en helt ny kollektion. Så härliga mönster och färger så vi rekommenderar en titt in till oss i butiken. Vi tror att du kommer bli lika förälskad i den som vi. I morgon startar vi också en helt ny kampanj som vi tror att du kommer att vilja ta del av. Kolla din lokala Zizzi butik på Facebook för att ta reda på mer. Idag tänkte vi visa dig några Curvy hack här på Zizzi-bloggen. Små knep som skapar mer form, en snyggare siluett och gör våra outfit lite mer spännande. Vi har fler trix vi använder när vi stylar i butikerna för att visa våra kläder på bästa möjliga sätt, och du kan också använda några av dessa trix. Här är Kim från Zizzi Allum som kommer att visa dig två av våra trix.

Markera midjan

Kim har en otroligt fin figur. Hon är en curvey med lika breda axlar som stuss samt en smal midja. Kim älskar denna långa skjortan men känner att den bara i sig själv inte gör hennes figur rättvis. Genom att dra upp ärmarna lite och visa handleden så skapar vi genast en illusion av smalare midja. Annars kan armarna lätt bli en förlängning av höfterna och göra att man faktiskt ser bredare ut. Genom att markera midjan med ett smalt bälte skapar vi mer form, Kim ser slankare ut och outfiten blir genast mer spännande. Du kan också välja ett brett bälte för att skapa en ännu mer timglasfigur, pröva och se vad du tycker är bäst.

Skapa rörelse i outfit

Med ett enda trick som att stoppa ner lite av blusen i byxorna, antingen på vardera sidan eller i mitten av framsidan, skapar du mer rörelse i en outfit. Ofta kan man få mer form, fram höfterna och generellt skapa en mer spännande outfit. Outfits kan lätt bli tråkiga när de bara hänger rakt upp och ner samt i vissa fall osmickrande. Genom att använda det här tricket kan du markera de saker du vill markera och dölja lite mer av de du vill dölja.

Vi hoppas att du gillar dessa tips och att du själv vågar testa dem. Det kan kännas ovant först, men det kan göra stora skillnader på din outfit. Ha en trevlig kväll tills vi hörs igen!

Team Zizzi Sverige

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *