Styla din chef!

 

Då var Torsdag här, och vi är redo för Tomtenatta i alla våra Zizzi-butiker. Ikväll har vi 20% på alla varor mellan klockan 17.00 till 20.00, och du kan få 20% på alla fashion jeans under hela dagen. Vi har också goodiebag för de första 30 kunderna, Så det är värt det att vara snabb till butiken i eftermiddag. Glöm inte att anmäla dig bara. Anmälan gär du på varje Zizzi-butiks Facebooksida. Idag har Rebecca på Zizzi Frölunda stylat sin chef Sara! Att styla varandra är ett bra sätt för oss att träna på. Just styling hjälper vi kunderna med varje dag men vi kan alltid bli bättre. Här är resultatet av Rebeccas styling!

När jag valde kläderna till Saraså tänkte jag på hösten/vinterns trender och så ville jag ha party outfits! Eftersom Saras kroppstyp är timglas så ville jag markera hennes midja med instoppad blus i kjol. På outfit nummer tvådvalde jag den härliga röda kavajen för att få mer färg. På den sista outfiten så är den transparenta-skjortan underbar med vitt linne under så att den lyser igenom lite!
/ Rebecca
Team Zizzi Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *