Stay Sporty

I Zizzi-butikerna vill vi att du hittar kläder för varje tillfälle, oavsett om du ska gå på fest, på jobbet eller koppla av hemma. I vår nya samling, The Sporty Check, har vi försett dig med en rad sportiga stilar som passar perfekt in i ett sportigt vardag. Kläderna kan enkelt kombineras med andra stilar och skapa en mängd olika spännande kombinationer. Vi har bjudit in Kina från Zizzi Erikslund för att visa några stilar och hur de kan kombineras.

Denna härliga klänning med fickor och huva är väldigt bekväm att bära, men samtidigt otroligt cool och trendig. Kombinera den med smala tights och tuffa stövlar eller sneakers.

Dessa coola byxor med röda och vita ränder kan matchas med en av våra läckra hoodies eller en cool röd tröja. Tie livets tröja som på bilden för en något annorlunda fokuspunk och matcha den med en klassisk blazer.

Är inte den här gråa klänningen fin? Detta har en klassisk silute och färg, men med sportiga detaljer. Det låter dig använda det på flera olika sätt. Antingen med en klassisk stil av tights och klackar, eller med en läderjacka och coola stövlar.

Våra fina hoodies kan kombineras på flera sätt, här visar Kina hur det kan kombineras med en av våra jeans jackor. Det ger en cool och sportig look, ofta matchar med svarta byxor, eller smala jeans.

Team Zizzi Sverige

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *