Ett riktigt Gott Nytt År!

2017, lider mot sitt slut och jag som Retail Area Manager på Zizzi Sverige, vill passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År.

Vi har kunnat erbjuda många härliga modeplagg och kollektioner under året som gått, både vår, sommar, höst och vinter. Jag hoppas att ni har hittat era favoriter och är nöjda med era inköp. Vi på Zizzi strävar alltid efter att ge er den allra bästa servicen och alltid överträffa era förväntningar. Hos oss vill vi att alla ska känna sig uppskattade och välkomna.

Året som passerat har det hänt otroligt mycket runtom i våra butiker. Vi har haft Vip-dagar, som varit mycket omtyckta. Vi har även kommit igång med vår fina Blogg, där jag hoppas att ni kommer att följa oss framöver. Här kommer du att få lära känna oss alla som jobbar i butikerna, få stylingtips och en massa inspiration. En och annan tävling kommer vi också att ha, så håll dig uppdaterad och följ oss gärna både här och på våra lokala Fb.

Vi är naturligtvis intresserade av vad ni tycker och tänker om oss och vårt utbud. Saknar ni något, vad vill ni läsa på Bloggen? Hjälp oss gärna att bli bättre. Jag vill även passa på att rikta ETT STORT TACK, till alla medarbetare på Zizzi Sverige, som varje dag gör ett fantastiskt jobb.

Kram Jenny Kristiansson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *