Välkommen till ett Nytt år!

Hej!!

Välkommen till ett Nytt år med nya möjligheter. Äntligen skriver vi 2018 i kalendern och för många utav oss, är det den första ”riktiga” dagen på det nya året. Kanske har du något nyårslöfte, kanske har du planer på att göra postiva förändringar i ditt liv? 

Oavsett, så hoppas vi att du är redo för det nya året som ligger framför oss. Vi på Zizzi har naturligtvis också satt mål för 2018, vi önskar att vi ska ännu bättre och att alltid överträffa dina förhoppningar på en superb servic.

Är du redo för en ny stil, eller kanske hitta just din stil? Då vet du väl om att alla butikerna i Sverige erbjuder dig en GRATIS Personal Shopper. Vi är experter på allt ifrån vad som passar din kroppstyp och vilka färger som passar till just dig. Så, tveka inte att ringa till din lokala Zizzibutik och boka en GRATIS Personal Shopper till dig, eller varför inte överraska Väninnan/Syster/Mamma och göra en kul grej tillsammans.

Glöm inte att vi även håller dig uppdaterad med alla fina nyheter som kommer in på våra lokala FB. En liten reminder till er alla…… Det finns fortfarande många fina styles på rean.

Bloggen kommer också att uppdateras med fler inlägg och mer kontiniuerligt framöver, så missa inte att följa oss. Vi tar mer än gärna emot feedback om hur vi kan bli ännu bättre, så tveka inte på att komma med tips och ideer på vad ni önskar framöver, både här på Bloggen och självklart av oss och våra produkter.

Med det sagt, vill vi önska er alla en fantastisk start på 2018! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *