Välkommen til Zizzi Torp

Hjärtligt Välkomna till Zizzi Torp!

Våran butik ligger på Torp köpcentrum i Uddevalla. Vi öppnade portarna Dec 2011. Här jobbar Marie ( butikschef ) Sofia och Filippa. Vi är ett glatt gäng som alla har ett stort intresse för mode och trender.
Vi är mycket måna om att ge god och personlig service och skapa en långsiktig kundrelation. Våran största ambition är att du ska känna dig varmt välkommen till oss och få den bästa servicen och dom bästa stylingtipsen , antingen det gäller vardag eller fest! Vi på Zizzi jobbar dagligen med uppdatering av det senaste modet och att skapa en inspirerande butik med snygga och trendiga plagg , allt för att du som kund ska få en trevlig vistelse när du besöker oss.
Varmt Välkomna till Zizzi tjejerna i Uddevalla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *