JEANSGUIDE

Jag hoppas ni alla haft en fin helg. Nytt år och då är det väl dags för lie nya jeans, för att vara redo inför säsongen. Jeans/Denim är alltid något som kommer att vara en trend, år efter år. Modet varierar dock i både modell, olika slitningar och tvättar. Många tycker att det kan vara svårt att hitta jeans som verkligen sitter perfekt.

På Zizzi, har vi 5 olika modeller med olika egenskaper och jag kan lova att vi tillsammans kommer att hitta den perfekta passformen till just dig. Idag kommer du att få se en av våra medarbetare, Anette i Nordby som kommer att visa hur de 5 olika modellerna ser ut på. Utifrån dina önskemål om passform, tvätt och detaljer, kommer vi att guida dig till att hitta den perfekta passformen för just din kroppstyp.

GEMMA
Regular wais, High waist and curvy hip.

Säg hej till Gemma som alltid vet hur man ska klä sig för att se så bra ut som man kan. Gemma är din nya bästa vän om du har kurviga höfter och gärna vill ge intrycket av längre ben – och ärligt talat: vem vill inte det?

NILLE
Ekstra slim legs, high waist og curvy hip

Nille är din långbenta, feminina och trendiga väninna. Nille kommer att göra benen långa och man ser henne ofta på kontoret i kombination med en ren, krispig t-shirt eller en oversize herr t-shirt.

AMY
Superslim legs, high wais og curvy hip.

Amy är den nya vännen i gänget: hon är flexibel och gör allt för at du ska känna dig så bekväm som möjligt. Amy kommer att få dig att glömma allt om dina leggings.

EMILY
Slim legs, regular waist og curvy hip

Emily är en cool kollega – hennes stil är klassisk men modern. Hon är alltid välklädd men aldrig tråkig. Hennes normala midja och slanka ben gör Emily till det perfekta valet till din kontor-outfit såväl som till familjemiddagen.

SANNA
Ekstra slim leg, regular waist og curvy hip

Sanna är din närmsta, modigaste och käraste vän. Sanna ärsexig, utmanande, extra tight och bekväm så hon kommer att kännas som ett andra skinn på dina kurviga höfter och lår.

Om du dessutom anger ”Zizzibloggen” i kassan, kommer du att få 20% på en valfri överdel, vid köp av jeans. (Gäller under hela Januari)

One thought on “JEANSGUIDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *