Välkommen till Zizzi Frölunda!

Välkommen till Zizzi Frölunda!

Hos oss så möts du av de senaste trenderna i strl: 42-56 i ett av Göteborgs mest populära köpcentra, Frölunda Torg. Vårt mål är att du ska känna dig snyggare än någonsin när du lämnar vår butik och vi hjälper dig med att hitta en ny garderob som passar just dig och din kropp! Det som vi tycker är absolut roligast är att få hjälpa våra kunder att komma ur sin comfortzone och upptäcka en helt ny värld med kläder som har rätt passform, bra kvalitet och snygga detaljer!
Här möts du av Sara som är butikschef och hennes team Rebecca, Angelica, Emilija, Yvonne och Sabina. Det kommer en närmare presentation av teamet här på bloggen inom en snar framtid.
Välkommen in!❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *