Mix and style

Hej alla. Då kommer vi snart att vara redo för en ny vecka, men du har väl sätt vilket fantastiskt erbjudande vi har? Den här veckan kan du välja mellan våra älskvärda Amy eller Emily jeans, liksom våra läckra tröjor i viskos och mixa 2 för 600! Om du vill ha 2 byxor eller 2 tröjor är helt upp till dig. Ifall du missat erbjudandet kan du vara lugn vi fortsätter erbjudandet nästa vecka också och därför vill vi ge dig några styling tips. Therese från Zizzi Allum har sammanställt två olika kombinationer och dessutom stylat outfit med våra snygga vårjackor som kommit in till butikerna.

Byxa 349:- //  topp 449 // Sportigare jacka finns i färgerna svart, marinblått och rosa. 799:-

Byxa 349,- //  topp 449,- // // Kappa finns i färgerna rosa, marinblått och grått 799:- 

Naturligtvis finns det otaliga kombinationer, tröjan kommer i svart, grå, blå och randigt medan våra byxor är blåa, svarta och gråa. Kom in och låt dig inspireras! Vi är helt säkra på att du hittar en kombination du vill ha. Ha en underbar söndag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *