Månadens säljare!

Hej alla! Vi är otroligt stolta över vårt fantastiska team av Zizzi-tjejer som alltid är redo att hjälpa dig. Våra anställda är skickliga, engagerade och de vill att du ska känna dig välkommen i alla situationer. I framtiden vill vi göra dig bättre bekant med de som arbetar i våra butiker, och först ut är Sandra. Sandra fick priset åretssäljare 2017 och är en tjej som sprider stor glädje och alltid möter kunderna med ett leende.

Sandra heter jag och mig hittar ni på Zizzi i Erikslunds Shopping Center i Västerås. Jag har vart en stolt medarbetare hos Zizzi i 4 år. Det är ett ställe som fått mig att växa något otroligt, både som säljare och i det privata. Jag  brinner för mötet med kunden, det är där jag hör hemma!

När du möter mig så möts du alltid av 100% ärlighet och en gnutta envishet! För mig är det så viktigt att man vågar prova något nytt och  kliva utanför sin Comfort Zone. Jag fick frågan: Varför Zizzi?Och mitt svar är enkelt. De låter mig ha en snygg garderob, de har hjälpt mitt självförtroende och självkänsla och det är en otrolig passform på våra kläder. Och sen även de underbara tjejerna jag får jobba med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *