Velkommen til Zizzi Nordby!

Velkommen til shopping på grensen mellom Norge og Sverige!

Like utenfor Strømstad ligger Nordby Shoppingsenter, og her finner du altså Zizzi Nordby. Vi skiller oss litt ut fra de andre butikkene da vårt personal i all hovedsak er norske og kundene på senteret i stor grad er nordmenn. Dermed må vi være litt mer fleksible, men det er uten tvil til vår fordel. Vi er en av de største Zizzi butikkene, og hos oss finner du et stort utvalg moteriktige klær i størrelse 42-56. Vår fordel er at vi har det store svenske utvalget, dermed skiller vi oss ut selv om kundene våre også handler på Zizzi i Norge. Hos oss satser vi stort på sosiale medier og vi er tilgjengelige i flere ulike medium som Facebook og Snapchat. Kanskje ikke så rart da vår butikksjef er en av Norge største plus size fashion bloggere?

På Nordby møtes du av butikksjef Helene og hennes team Linn, Anette, Aud, Katrine og Isabel. Team Nordby er opptatt av å hjelpe deg med å finne lekre plagg og antrekk til enhver anledning. Hos oss blir du alltid møtt med et smil og vi ønsker at du skal føle deg 100% komfortabel i vår butikk. Vi ønsker å hjelpe deg utenfor komfortsonen og vise det hvordan du kan kle deg både behagelig, kult og trendy. Hos oss er vi alltid 100% ærlige, om du trenger en mindre størrelse vil vi fortelle deg det, og om vi synes du ser fantastisk ut så gjør vi alt vi kan for å vise deg det. Hos oss er du viktigst, og du har alltid vår oppmerksomhet.

Vi ønsker deg velkommen til handel på grensen av Sverige, og du? Om du synes norsk er vanskelig å forstå så er det ikke noe problem. Vi forstår svensk meget godt, og klarer garantert å hjelpe deg uansett!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *