Valentines day

Glad alla hjärtan dag till alla våra Zizzi tjejer där ute!

Vi på Zizzi i Burlöv går i kärlekens tecken och vill verkligen göra något extra för er kunder under dessa dagar. Många har höga förväntningar på alla hjärtans dag, men till oss kan ni komma in, och vi hjälper er med allt från en härlig middag ute, till en fartfull partynatt med vännerna. Under dessa dagar har vi också en liten tävling där den som vinner blir bortskämd ordentligt. Du får en halvdag med lyx och fläder tillsammans med en vän. Ni får bla. Personal styling av våra experter i butiken, bli sminkade av en expert, en härlig hårbottenmassage och styling, goodibag, 300kr var i presentkort från Zizzi samt 20% på hela köpet vid detta tillfälle. Du anmäler dig via våra lokala butiker eller på våra lokala facebooksidor.

Vi på Zizzi Burlöv vill önska er alla en riktigt fin alla hjärtans dag, ta hand om varandra!

Kramar från Burlöv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *