Mode för Curve

Hei!

Sist gang viste vi dere mote for den ovale kroppsformen, idag tenkte vi å vise dere mote for den kurvige kroppsfasongen. Vi ønsker å påpeke at vi i Zizzi mener man kan ha på seg nøyaktig hva man selv ønsker, med denne serien ønsker vi bare å vise dere noen smarte tips og triks for å finne riktig fasong og fremheve kroppsfasongen deres på en lekker måte. Helene fra Zizzi Nordby skal idag gi dere noen tips for den kurvige kroppsfasongen.

Dette kjennetegner den kurvige kroppsfasongen. Man har markert midje, fyldige hofter og lår, samt fyldige bryster og skuldre, men man er som regel smalere i overkroppen enn i underkroppen. Skal ikke forveksles med timeglass som vi skal komme tilbake til.

Den kurvige kroppstypen kler veldig godt antrekk som fremhever midjen, og for å hjelpe til med det kan shapewear være en god investering. Vår shapeshorts former både lår, mage og midje, og fremhever denne under både kjoler, skjørt og bukser. Her ser dere et antrekk hvor vi har fokuset på å holde underkroppen stram med et deilig skjørt i stretch. Ved å trekke skjørtet opp i midjen og knyte skjorten rett over fremhever du den fine midjen din og gir hoftene en fin fasong. Du trenger selvsagt ikke knyte skjorten på denne måten, det er bare et eksempel. Du kan også ha den nede i skjørtet eller utenpå om det føles bedre for deg. Prøv deg frem litt og se hva du trives i.

Her har Helene på seg en kjole med nydelig print i duse farger. Igjen prøver vi å fremheve midjen og skape figur med et bredt midjebelte. Dette kan også gjøres med et smalere bånd i livet som faktisk følger med på denne kjolen. Printet er med på å skape en flatterende silluet, og ved å fremheve midjen unngår man å at kjolen blir for stor rundt midjen og for trang over hoftene. Siden kjolen har knapper kan du med fordel kneppe opp noen av knappene for å skape en flatterende v-hals. Dette fremhever overkroppen og bysten og skaper mer balanse i antrekket. Pass også på at lengden på kjolen holder seg til over knærne, det er absolutt mest flatterende.

En kurvig kroppstype kan både ha jeans som er høye og lave i livet, men ved å velge en high waisted jeans får du igjen fremhevet hofter og midje. På bildet har vi valgt en deilig bluse med V-hals for bedre balanse, og ved å putte blusen ned i buksa på siden fremhever vi igjen hoftene. Hold gjerne underkroppen stram med våre flatterende jeans og velg heller litt løsere overdeler. Velg gjerne jakker med innsving i livet, enten ved hjelp av snorer eller belte.

Noen stikkord til sist: Fokus på midje og hofter/rumpe. Hold underkroppen tight, gå for v-utrigning for balanse. Velg gjerne shapewear og skinny dresses samt blazere og jakker med fitted cut. All over print med belter gir deg fantastisk figur og pass på lengden på plaggene dine.

Så en avslutning om personlig styling og at de gjerne må be oss i butikkene om råd 🙂

2 thoughts on “Mode för Curve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *