VIP Dag på Zizzi Nordby

 

Hei dere, er dere klare for helg?

Mandag hadde vi vinnerne av vår Makeover konkurranse på VIP styling på Zizzi Nordby. To fantastiske flotte damer med en utrolig utstråling. Vi hadde vår VIP styling i samarbeid med Lyco som sto for hår og sminke til vinnerne og damene ble så flotte! Vi startet med noe godt å spise og drikke mens vi tok en liten prat om ønsker og forventninger, kroppsfasonger og selvsagt hva slags type klær de likte. Vårt mål er alltid å få gjestene våre til å føle seg fantastiske, men samtidig få de til å prøve ting de kanskje ikke ville prøvd tidligere. Fremfor alt skal det være en morsom opplevelse!

Flotte damer i noen av favorittantrekkene vi fant underveis. Det ble to ulike fargeskalaer, og vi fokuserte hovedsaklig på klær til pen hverdagsbruk. En lang kjole i 100% bomull med et par leggings er flott til hverdags, men kan også pyntes opp litt ekstra med lange smykker og kule sko. Skjorten i duse farger med den rosa skinnjakken over ble helt klart en stor favoritt.

De herlige jentene på Lyco er utrolig dyktige på både hår og sminke så her fikk gjestene våre eksperthjelp! Igjen fokuserte vi på hverdagssminke som var lett å også legge hjemme, og litt håranalyse + produkter som passet dem. De var også så heldige å få med seg en helt egen goodiebag!

To veldig fornøyde damer som tok turen hjem etter noen timer hos oss. Vi hadde en utrolig morsom dag, og begge dro hjem med flere antrekk de virkelig elsket. Det er uten tvil det aller viktigste for oss, at våre gjester går smilende ut av butikken vår. Følg oss gjerne på Zizzi Nordby på Facebook så du ikke går glipp av verken gode tilbud eller konkurranser. Service står høyt i kurs hos oss, og har du tilbakemeldinger tar vi gjerne imot det. Kunne du tenke deg en VIP styling?

TEAM ZIZZI SVERIGE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *