Välkommen till Zizzi Allum

Hej och välkommen till Zizzi Allum!

Vår butik ligger i köpcentrumet Allum i Partille och butiken öppnade i Oktober 2006. När du kommer till butiken möts du utav någon i teamet som består av Therese (butikschef) Pia-Lena eller Pamela, eller en av våra fantastiska extra tjejer Johanna, Maria och Andrealina. Vi som jobbar i butiken är ett team som har en stor passion för mode och vi arbetar alltid med att hjälpa dig som kund att hitta det du söker. För oss är det viktigt att du som kund får det bästa servicen och de bästa tipsen för just din kroppsform och dina önskemål. Vi är måna om att våra kunder ska finna vackra feminina kläder som framhäver stil och personlighet.

Vi tycker att det ska vara enkelt och roligt att klä sig snyggt. Genom att erbjuda personlig styling i butiken så skapar vi en djupare kundrelation och vi hjälper dig som kund att framhäva din vackra former på bästa sätt samtidigt att vi har roligt. Allt vi gör handlar om självförtroende genom mode och vi vill hjälpa dig att hitta din stil. Oavsett din ålder, storlek, form och personlighet.

Varm välkomna till Zizzi Allum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *