Om Zizzibloggen

Zizzibloggen.com skapades i november 2017. Målet var en plattform där butikerna i Zizzi Sverige kunde visa våra kunder ännu mer mode och inspiration, samtidigt som vi förstärkte vårt koncept. 2017 är vi 10 stycken Zizzi butiker i Sverige men vi vill bli ännu fler. Vi har ett unikt koncept som vi vill göra ännu mer känt i Sverige. Med kläder i storlek 42-56 visar vi att plus size är både trendigt, bekvämt och anpassat till din kroppstyp. Vi vet vilka utmaningar du kan möta som en plussize-kvinna och vi vill ge dig en butik där du kan må bra och hitta trevliga kläder för alla tillfällen. Vi i Zizzi brinner för att hjälpa dig och det är även tanken med bloggen.

Om Helene Drage:
Idén för den här bloggen kom genom vår kollega Helene Drage. Hon är butikschef på Zizzi Nordby, men driver också en av Norges största bloggar inom ämnet plussize. www.helenedrage.no! Helene är en utmärkt representant för vårt varumärke och har varit det sedan hon blev butikschef. Genom sin egen blogg är Helene angelägen att visa att du kan klä dig både coolt, trendigt, bekvämt och sexig, även om du är plussize. Hon är angelägen om att lära dig att tycka om dig själv och din kropp, istället för att hata den. För att inse att du är tillräckligt bra som person, oavsett kropp.

Helene är förstås inte den enda som du kommer att se här på bloggen. Helene har huvudansvaret för bloggen, men innehållet skapas av oss alla på Zizzi Sverige. Vi strävar efter att visa dig vardagen i de olika butikerna och inte minst lära känna alla vi som arbetar på Zizzi Sverige. Dessutom vill vi visa dig trendyper, visa dig de senaste nyheterna och inte minst kombinationer av kläder som du kan kopiera. Att hitta din egen stil är inte alltid lätt, men vi hjälper dig på vägen. Visar dig nya kombinationer, nya sätt att bära plagg på och inte minst tips om kläder som passar just din kroppsform.

Vi ser fram emot att ta hand om dig och förhoppningsvis ge dig massor av inspiration! Kom ihåg att vi också erbjuder gratis personlig shopper i alla våra butiker. Ring bara och boka en tid så hjälper vi dig. Se OUR STORES för kontaktinformation till alla butiker i Sverige. Om du har några tips om saker du vill läsa om bloggen eller andra frågor, var god kontakta oss! Vi är redo att hjälpa dig